marți, 1 februarie 2011

Protectia contului

Salut cineva ma avertizat ca imi va fura contul pandanda asa ca iam trimis un email la henry poate va va ajuta si pe voi ce mia zis:
Buna,

Noi înţelegem că ea poate fi supărător pentru a avea pe cineva ameninţă să hack contul dumneavoastră. Cu toate acestea, este imposibil pentru cineva să hack contul dumneavoastră dacă aţi păstrat parola complet private. Jucătorii nu trebuie să împărtăşească parolele lor cu alţi jucători pentru orice motiv.

Dacă nu aţi făcut deja acest lucru, vă rugăm să schimbaţi parola pentru contul dvs. imediat prin utilizarea "Schimbare parola" link-ul din partea de jos a http://play.pandanda.com/ pagina de logare.

Iată câteva sfaturi pentru alegerea unei parole sigure şi de păstrarea contului dvs. în condiţii de siguranţă.

Asiguraţi-o parolă care este foarte greu de ghicit.
Ar trebui să fie complet diferit de vechea parola.
O parolă puternică este una care nu poate fi găsit într-un dicţionar.
O parolă puternică conţine cel puţin şase caractere - mai mult este mai bine.
Acesta ar trebui să conţină o combinaţie de numere şi litere majuscule şi mici, şi ar trebui să fie cineva care stie ceva ce nu ai putea ghici.
Nu folosiţi niciodată nici o parte din numele real, numele Pandanda, sau adresa de e-mail în parola.
Nu da niciodata parola nimanui, pentru orice motiv
Nu spune parola la prieteni, frate, sora, vărul său, sau oricine altcineva (cu excepţia părinţilor dumneavoastră).
Nu spune parola la persoana care spune că ei vor primi monede pentru contul dvs., sau să aibă grijă de dragoni dumneavoastră, sau nu Questuri pentru tine.
Nu spune parola persoană care promite să te face un membru Elite.
Nu spune parola la persoana care vrea să comerţul conturile cu tine. Nu spune parola la oricine, chiar dacă ei promit că nu vor face nimic pentru contul dumneavoastră.
Dacă partajaţi parola, nimic care ar putea fi făcut în contul dvs. este responsabilitatea dumneavoastră. Deci, dacă aveţi interzis, sau toate lucrurile tale este vândut, este responsabilitatea dumneavoastră şi Pandanda nu poate face nimic despre asta.
Nu se verifica "Amintiţi-vă parola" caseta de pe pagina de login dacă joci Pandanda pe un calculator public, cum ar fi la şcoală sau la bibliotecă, sau chiar la domiciliu în cazul în care alte persoane joacă.
În cazul în care caseta este verificat, toate cineva trebuie să facă pentru a merge în contul dvs. este faceţi clic pe poza panda dumneavoastră.
Întotdeauna a vă deconecta de Pandanda atunci când te duci departe de computer. De asemenea, este o idee bună pentru a închide browserul de Internet.
Asiguraţi-vă că computerul este actualizat cu bun anti-virus şi programele anti-spyware.
Pandanda are multe caracteristici de securitate în loc pentru a proteja informaţiile dvs. de cont, dar este de până la tine pentru a proteja propriul computer.

Cam atat!
Ramaneti cu noi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

vorbiti pe chat si vreti sa stiti cat este ceasul? hei bine avem un ceas aici:

Bobby17's Official Tracker

Photobucket

chatul blogului


creeazati un chat Mareste chatul!!
reguli: 1.nu faceti injraturi=ban 24 ore 2. nu faceti Spam=ban o ora 3. nu fiti rai= ban 24 4. Nu dati parolele pandanda(incalcarea regurilor pandanda) ban forever 5.Nerespectarea tutulor regurilor=kick(2 ori avertizare apoi ban forever)
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Photobucket
Un produs Blogger.
create your own banner at mybannermaker.com!

premiul de la zing!

Pandanda Gang!
optimizare
Top88 - Director web

ceasul

Henry's Tracker

Nu copiati!

Protected by Copyscape Web Plagiarism Tool

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG
free counters

persoane inregistrate

Cautati pe acest blog