luni, 3 ianuarie 2011

Poveste pandanda

Salut mai stiti de pagina "revista" ? Hei bine imi pare rau dar am fost ocupat cu sarbatorile etc si am uitat sa o lansez asa ca astazi la ora 18:00 o lansez pe prima.Acum haideti sa ne relaxam cu o poveste pandanda:
Craciunul pe pandanda
venit Craciunul!Bobby17 cu dragonii sai sarbatoresc Craciunul.Ce frumos!Peste tot e numai zapada!Bobby17 a cumparat o sanie si pentru ca are multi dragoni,zboara cu sania!
Se aproprie 24 decembrie!Va veni Mos Craciun!Henry a vizitat pandanda ca sa sarbatoreasca cu noi.Bobby17 si cu dragonii au decorat intreaga casa!tot taramul pandanda este decorat de Craciun si peste tot nu vezi decat verde si rosu!
-Ce este asta?zise ares,un dragon dea lui bobby17
-Mos Craciun!zise bobby17
A venit Mos Craciun!
Bobby17 a primit un Mos Craciun amre de decoratiunea.Si dragonii lui au primit cadouri superbe!Casa lui bobby17 era plina de cadouri.35 de cadouri.Unul pentru el si unul pentru dragonii lui!Ce bucurie pe taramul Pandanda!Toti au primit cadouri extraordinare!Toata lumea sa intins langa brad si a adormit privind stelele!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

vorbiti pe chat si vreti sa stiti cat este ceasul? hei bine avem un ceas aici:

Bobby17's Official Tracker

Photobucket

chatul blogului


creeazati un chat Mareste chatul!!
reguli: 1.nu faceti injraturi=ban 24 ore 2. nu faceti Spam=ban o ora 3. nu fiti rai= ban 24 4. Nu dati parolele pandanda(incalcarea regurilor pandanda) ban forever 5.Nerespectarea tutulor regurilor=kick(2 ori avertizare apoi ban forever)
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Photobucket
Un produs Blogger.
create your own banner at mybannermaker.com!

premiul de la zing!

Pandanda Gang!
optimizare
Top88 - Director web

ceasul

Henry's Tracker

Nu copiati!

Protected by Copyscape Web Plagiarism Tool

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG
free counters

persoane inregistrate

Arhivă blog

Cautati pe acest blog