marți, 7 decembrie 2010

Red And Green Day + Party ( PRIMUL BLOG ROMAN CARE POSTEAZA!!)

Buna! Mai stiti ziua portocalie in Pandanda? Acum daca va uitati in calendar veti vedea ca va urma ziua Rosu sau Verde! Panda trebuie sa se imbrace in rosu sau verde! Este perfect pentru cei Elite deoarece au costum de Mos Craciun sau Spiridus! Nu am reusit sa va aduc si o poza deoarece ma greabeam sa postez repede! Am verificat celalalte bloguri si nu au fostat asta inca! Yuppy! Ma-m gandit ca ar fi super sa facem o petrecere de ziua Color Day! Nu mai stiu ziua dar o gasiti in calendar! Este in aceeasi zi!
Locul: Purple Door
Server: Oak
Ora: 12:30
Daca va rog, la petrecere va fi Purple Color Day! Deci sa va imbracati in MOV la petrecere! Deoarece se tine la Purple Door! In timpul petrecerii eu voi fi si pe chat! Apropo! Uitati un pont: Va puteti lua masca mov de la zing! Si daca mai aveti rochita roz primita la inceputul jocului puteti sa vi-o luati! Sper ca veti fi cu totii acolo!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

vorbiti pe chat si vreti sa stiti cat este ceasul? hei bine avem un ceas aici:

Bobby17's Official Tracker

Photobucket

chatul blogului


creeazati un chat Mareste chatul!!
reguli: 1.nu faceti injraturi=ban 24 ore 2. nu faceti Spam=ban o ora 3. nu fiti rai= ban 24 4. Nu dati parolele pandanda(incalcarea regurilor pandanda) ban forever 5.Nerespectarea tutulor regurilor=kick(2 ori avertizare apoi ban forever)
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Photobucket
Un produs Blogger.
create your own banner at mybannermaker.com!

premiul de la zing!

Pandanda Gang!
optimizare
Top88 - Director web

ceasul

Henry's Tracker

Nu copiati!

Protected by Copyscape Web Plagiarism Tool

Top

Club Penguin (Games) - TOP.ORG
free counters

persoane inregistrate

Cautati pe acest blog